WSOP Main Event: Ελληνικές παρουσίες

WSOP Main Event: Ελληνικές παρουσίες

Αποκλεισμός για τον Γιάννη Μπουζαλά, όταν τα 10άρια κοντραρίστηκαν με το ΑΚ αντιπάλου του, σε ένα coin flip που όπως δήλωσε του κόστισε μόλις $20.000, αφού αν το κέρδιζε ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα έμπαινε στα χρήματα.
9 Ιουλίου 2009

Με 2/3 συνεχίζει η Ελληνική ομάδα στο WSOP, καθώς ο Γιώργος gkap13 Καπάλας, μετά από μερικές άτυχες επιλογές, αποκλείστηκε από το Main Event και έτσι θα αρκεστεί στα έπαθλα $150.000 που έχει κερδίσει μέχρι σήμερα στο Λας Βέγκας. Δύο Έλληνες πέρασαν στην Day 3 του main event του World Series of Poker. Ο Γιάννης Μπουζαλάς Sharkastic1 κατάφερε να τελειώσει την ημέρα με 128.200 με το average stack να είναι περίπου στις 100.000. Ο Κωνσταντίνος Θεοχαρίδης πέρασε επίσης στην Day 3 έχοαντας 92.700 μάρκες, ενώ λίγο νωρίτερα είχε φτάσει και πάλι στις 130.000.

Όσοι παίκτες τελειώσουν την ημέρα με μάρκες στην κατοχή τους, θα παίξουν και πάλι την Παρασκευή, μαζί με τους 630 που ολοκλήρωσαν την Day 2A.

Καλή επιτυχία Γιάννη και Κώστα

8 Ιουλίου 2009

Πριν από λίγα λεπτά ήρθε ο αποκλεισμός για τον Τζον Τάραμα στην παρακάτω παρτίδα: blinds 500/1000 ante 100, raise στις 3500 από early position ο Τζον με 10-10, call ένας αντίπαλος από late και πάσο οι υπόλοιποι. Ο Έλληνας παίκτης έχει ακόμα 24.000 μπροστά του και ο αντίπαλός του τον καλύπτει. Φλοπ Q-10-x rainbow, check ο Τζον γιατί είχε την πεποίθηση ότι ο αντίπαλός του θα προσπαθήσει να πάρει το ποτ με κάποιο ποντάρισμα, αλλά αυτός έκανε επίσης check. Στο turn άνοιξε ένα 8άρι και ο Τζον έκανε και πάλι check, ο αντίπαλός του πόνταρε 8.000 και ο Τζον Τάραμας απάντησε με all in το οποίο έγινε αμέσως call. Δυστυχώς γι αυτόν, τα φύλλα του άλλου παίκτη ήταν 9-J και η κέντα που είχε κράτησε και στο river.

GG κύριε Γιάννη

ΥΓ. Ευχαριστούμε το Γιώργο Θεοφανόπουλο για την ενημέρωση

7 Ιουλίου 2009

11:00

Η Day 1D ολοκληρώθηκε με 2 από τους 3 Έλληνες που ξεκίνησαν την ημέρα, να περνάνε στην Day 2:

1) O Γιάννης Μπουζαλάς ''Skarkastic1'' βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και συνεχίζει στο main event του WSOP με 79.000 μάρκες!

2) Ο Γιώργος Καπάλας ''gkap13'' έφτασε στις 26.500 μάρκες, ενώ μισή ώρα πριν το τέλος της ημέρας είχε μείνει με 7.000! Αρχικά έκανε double up όταν βρισκόμενος στο big blind με Α-10, έκανε call τον πολύ επιθετικό παίκτη στο small blind που έπαιξε all in, αφού όλοι οι υπόλοιποι είχαν κάνει πάσο, έχοντας 10-4. Λίγο μετά πήρε ένα ακόμα μεγάλο ποτ με Α-Κ κι έτσι έκλεισε τη μέρα αρκετά καλά.

3) Δυστυχώς ο Χάρης "KingGR" Τσαούσης αποκλείστηκε από το main event του WSOP 2009. Μετά από πολλά άτυχα hands, ο Χάρης είχε πέσει στις 17.500 μάρκες, αφού με Q-Q έπεσε σε A-A, είχε και χαμένο coin flip με Α-Κ απέναντι σε Q-Q, και με μερικά ακόμα χαμένα pots έφτασε στο κρίσιμο hand. Ένας παίκτης από early κάνει raise 1050 σε blinds 200-400 ante 50, call ο Χάρης από middle position, call και το button και ο παίκτης στο small blind κάνει reraise στις 6.000, που ουσιαστικά ήταν squeeze αφού είχε Α-8. Ο αρχικός raise πήγε πάσο και ο Χάρης έπαιξε all in. Μετά και το πάσο του button, ο παίκτης στο small blind είπε "έκανες flat call στο αρχικό raise και τώρα all in; Η αξιοπιστία του hand σου έχει πέσει πολύ. Δεν σε πιστεύω και κάνω call"!!! Ο Χάρης άνοιξε 7-7, αλλά ένας άσσος στο φλοπ ήταν αυτός που έδωσε το ποτ στον αντίπαλό του.

Να θυμίσουμε ότι στη Day 2 έχει περάσει και ο Τζον Τάραμας από τη Day 1A με 31.000 μάρκες. Καλή επιτυχία στους Έλληνες παίκτες και ευχαριστούμε το Γιώργο για την ενημέρωση.

6 Ιουλίου 2009

01:00

Σήμερα ρίχνονται στη μάχη του Main Event ο Παναγιώτης Μιχαήλ ''kkouis'' (νικητής του μεγάλου τελικού μας), ενώ μαζί του θα παίξει και ο Vladan_ και θα προσπαθήσουν να π


εράσουν στη 2η μέρα του Main Event. Aπό το twitter μας www.twitter.com/pokergr θα μπορείτε να παρακολουθείτε live την πορεία των Ελλήνων παικτών. Αύριο τη σκυτάλη παίρνουν ο Γιώργος ''on fire'' Καπάλας (gkap13), o KingGr Xάρης Τσαούσης και ο Γιάννης Μπουζαλάς.

06:00

Άσχημα τα νέα από το Βέγκας όσον αφορά τον Παναγιώτη, αφού μετά από 2 άσχημα παιχνίδια της τύχης αποκλείστηκε πριν 2 ώρες από το Main Event. Πιο συγκεκριμένα όπως μας τα περιέγραψε:
Για να πας καλά σε ένα τουρνουά πόκερ, πρέπει και να σε θέλει! Ή καλύτερα, πρέπει να μην έχεις την τύχη εναντίον σου, κάτι που δεν συνέβαινε σήμερα με τον Παναγιώτη Μιχαήλ, τον γνωστό μας kkouis...
Σε board 9-3-3-8-A με 3 σπαθιά, ο Παναγιώτης κρατούσε Q-10 σπαθιά! Δυστυχώς όμως στο showdown ο αντίπαλος του έδειξε Α-Α και με full house τερμάτισε την προσπάθεια του εκπροσώπου μας στο Main Event του WSOP 2009.

08:30

Περίπου τα ίδια ισχύουν και για τον vladan, ο οποίος βρέθηκε από τις 39.000 μάρκες, στο τέλος της 1ης ημέρας να χαροπαλεύει short stack. Δυο σημεία θα σας αναφέρουμε μόνο που έχουν οδηγήσει το Γιώργο σε αυτό το σημείο:

1. Xάνει μεγάλο μέρος από το stack του όταν σε board 4-6-8 έχει ο ίδιος σετ 4άρια και ο αντίπαλός του σετ 8άρια.

2. Το επόμενο κόλπο που έχασε ήταν όταν βρέθηκε με μικρότερα flush από τον αντίπαλό του, αλλά χάρη στο position και την εμπειρία του, έχασε τις λιγότερες δυνατές μάρκες σε μια παρτίδα που ένας απλός παίκτης θα είχε αφήσει όλο του το stack.

Set over set, flush over flush και όπως λέει και το γνωμικό ''αν έχεις τύχη διάβαινε...''


09:00

Πριν λίγα λεπτά πληροφορηθήκαμε και τον αποκλεισμό του Γιώργου Θεοφανόπουλου από το Μain EventOuch.

Πιο συγκεκριμένα με 5500 μάρκες, blinds 200/400/50, βρέθηκε στο small blind με ΑΚs. Από το cut off δέχεται raise και ο Γιώργος με βάση και τις μάρκες που είχε γυρνάει all in. Showdown, 9-9 ο αντίπαλος και αντιμέτωπος με το coin flip ο Γιώργος. Δυστυχώς το board δεν βοήθησε καθόλου τον Έλληνα παίκτη που βρέθηκε εκτός συνέχειας.

Σε αναμονή των εξελίξεων από την άλλη μεριά του Ατλαντικού θα σας ενημερώνουμε για την πορεία των Ελλήνων παικτών στο Main Event.
''Ακολουθήστε'' μας στο
www.twitter.com/pokergrTop