• Η εμπειρία του WSOP μέσα από το Stoiximan Poker!


  Στο Las Vegas το καλοκαίρι το σύνθημα είναι ένα: ΠΟΚΕΡ! Φυσικά τα μέρη που μπορεί να επισκεφθεί κανείς και οι διαθέσιμες δραστηριότητες στην μητρόπολη του τζόγου είναι πολλές, αλλά το World Series of Poker επισκιάζει τα πάντα!

  Διεκδικήστε και εσείς μέσα από τα προκριματικά του Stoiximan Poker ένα από τα 36 πακέτα αποκλειστικής και πλήρους φιλοξενίας, αξίας $4.000 το καθένα, και ζήστε μία εμπειρία ζωής με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

  περισσότερα
 • Loyalty Shop: εισιτήρια & μετρητά - Cashback έως 40%


  To Loyalty Shop του Stoiximan Poker είναι εδώ με στόχο να ανταμείψει την εμπιστοσύνη σας και τη σταθερή παρουσία σας στα τραπέζια και τα τουρνουά μας!

  Εξαργυρώστε τώρα τα Player Points σας (τους πόντους που κερδίζετε παίζοντας cash games ή τουρνουά) όχι μόνο σε εισιτήρια και προϊόντα αλλά και σε μετρητά οποιαδήποτε στιγμή εσείς το επιθυμείτε!

  περισσότερα
 • Διεβδομαδιαίο Ελληνικό Cash Race με $4.000 (2 x $2.000)!


  Tο μοναδικό Ελληνικό Cash Race συνεχίζεται και κάθε μήνα με έπαθλα $4.000! Συγκέντρωσε όσο το δυνατόν περισσότερα player points στα τραπέζια με μετρητά και διεκδίκησε τα μεγάλα έπαθλα του μοναδικού Cash Race αποκλειστικά για παίκτες από την Ελλάδα και την Κύπρο. 

   

  Δείτε τις θέσεις-bonus και διαβάστε πόσο κερδισμένοι βγαίνετε σε συνδυασμό με το Loyalty Shop.

  περισσότερα
 • Strobe Poker: Παίξτε πόκερ με γρήγορο Πάσο!

   

  Tο Strobe Poker (Fast Fold) είναι εδώ και σας περιμένει για γρήγορο πόκερ και ακόμα πιο δυνατές συγκινήσεις! Περισσότερες παρτίδες, περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση και κέρδη.

  Όποτε πηγαίνεις πάσο, μια νέα παρτίδα αρχίζει αμέσως χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις να τελειώσει η προηγούμενη! Αμέσως μεταφέρεσαι σε καινούργιο τραπέζι και έρχεσαι αντιμέτωπος με καινούργιους αντίπαλους! Τραπέζια με 5 θέσεις και όρια από $0.05-$0.10 έως $1-$2 σας περιμένουν!

  περισσότερα
 • Δείτε ποια Instant Rewards έχετε στον λογαριασμό σας!

   

  Με τα Instant Rewards κερδίζεις έπαθλα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σου! Μάθε ποια Instant Rewards είναι διαθέσιμα για εσένα προσωπικά και παίξε για να πιάσεις τα κριτήρια και να κερδίσεις έπαθλα αμέσως!

   

  Το πόκερ γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστικό με τα Instant Rewards! Ανακαλύψτε ποια Instant Rewards έχετε διαθέσιμα!

  περισσότερα

Cash Race

1 g.**** 2.016,40
2 takis-**** 1.560,79
3 gh**** 1.108,41
4 R**** 992,92
5 kormaz**** 880,72